Elk bedrijf, stichting en vereniging moet sinds mei 2018 voldoen aan de AVG. De nieuwe Europese privacy wetgeving geldt voor álle bedrijven, verenigingen, stichtingen en instanties, dus ook voor u.

Het voldoen aan de AVG is voor de meeste bedrijven geen eenvoudige zaak die ‘even’ geregeld kan worden; de wet heeft invloed op veel aspecten van de bedrijfsvoering, zoals het omgaan met klantgegevens, personeelsgegevens en dus op veel bedrijfsprocessen.

  • Wilt u weten wat de AVG inhoudt?
  • Heeft u hulp nodig bij het voldoen aan de AVG?
  • Wilt u weten in hoeverre u al voldoet aan de AVG?
  • Zoekt u een externe Functionaris Gegevensbeheer?
  • Wilt u uw medewerkers doordringen van nut en noodzaak van de AVG?

Peter Hickendorff van de MeT-Groep heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan bij het begeleiden van bedrijven in de AVG jungle en ook bij het ‘auditen’ van bedrijven m.b.t. de AVG en Cybersecurity. Deze ervaring betreft bedrijven uit de gezondheidszorg (fysiotherapie en psychologie praktijken), autoverhuur, uitvaartzorg, accountancy, webshops, zzp’ers, etc.

Hij kan u helpen bij het voldoen aan de AVG of vaststellen in hoeverre uw bedrijf voldoet aan de AVG, tevens wordt er gekeken naar de stand van zaken mbt Cybersecurity (AVG/Cybersecurity Scan). Ook kan hij desgewenst de rol van Functionaris Gegevensbeheer op zich nemen. Uiteraard kan hij ook de voorlichting aan uw medewerkers verzorgen, zodat zij weten wat de AVG en Cybersecurity voor hun betekent.

Voor een vast uurtarief van € 67,50 excl. BTW kunt u beschikken over de AVG-expertise van Peter Hickendorff.
Tarieven zijn excl. reiskosten: binnen de regio Deventer (Deventer, Bathmen, Schalkhaar, Diepenveen) worden geen reiskosten berekend, daarbuiten € 0,45 excl. BTW per km.

Heeft u belangstelling? Wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek?
Neem dan contact met ons op.